Winkelwagen
Terug

Kipsalade met avocado en frambozen

Fase 2B
Kipsalade met avocado en frambozen
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Breng de kipfilet op smaak met peper, zout en chilipoeder. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Laat even rusten en snijd in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen en de komkommer en avocado in plakjes. Leg de gemengde sla in een diep bord en verdeel hier de komkommer, avocado, rode ui, frambozen en kipfilet overheen. Maak af met de sesamzaadjes.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met wat geroosterde amandelen.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 30 g gemengde sla
  • 200 g komkommer
  • 100 g frambozen
  • ½ avocado
  • ¼ rode ui
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 el olijfolie
  • Snufje chilipoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
414 Kcal
Vet 24,3 g
Koolhydraten 10,5 g
Vezels 7,1 g
Eiwitten 33,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipsalade met avocado en frambozen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.