Winkelwagen
Terug

Kipsalade met geitenkaas en aardbei

Fase 2B
Kipsalade met geitenkaas en aardbei
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de komkommer in halve plakjes, de avocado in stukjes, halveer de aardbeien en verbrokkel de geitenkaas. Breng de kipfilet op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan, bak de kipfilet goudbruin en gaar en snijd vervolgens in reepjes. Verdeel de gemengde sla samen met de kipfilet, geitenkaas, komkommer, aardbei, avocado en noten over een bord. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 100-130 kipfilet
  • 20 g verse geitenkaas
  • 150 g komkommer
  • 30 g gemengde sla
  • 100 g aardbei
  • ½ avocado
  • 20 g ongezouten noten
  • 1 el balsamicoazijn
  • ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
474 Kcal
Vet 30,6 g
Koolhydraten 12,5 g
Vezels 5,5 g
Eiwitten 33,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipsalade met geitenkaas en aardbei
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.