Winkelwagen
Terug

Knoflook-citroenkip met salade

Fase 1
Knoflook-citroenkip met salade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de avocado in plakjes, halveer de cherrytomaatjes en pers de knoflook. Breng de kipfilet op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de kipfilet en het citroensap toe en bak totdat de kipfilet gaar is. Snijd de kipfilet in plakken. Verdeel de spinazie en cherrytomaatjes over een bord. Serveer met de kipfilet en avocado. Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 80 g cherrytomaatjes
  • 20 g verse spinazie
  • ½ avocado
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl citroensap
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
343 Kcal
Vet 21,7 g
Koolhydraten 4,7 g
Vezels 4,0 g
Eiwitten 30,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knoflook-citroenkip met salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.