Winkelwagen
Terug

Mediterrane salade

Fase 1
Mediterrane salade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Breng de kipfilet op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen. Snijd de tomaat in partjes, de kipfilet en avocado in plakjes, de rode ui in halve ringen en verbrokkel de geitenkaas. Verdeel de sla over een diep bord en verdeel hier de overige ingrediënten overheen. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en het citroensap en breng op smaak met de chilivlokken, peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 2 tl verse geitenkaas
  • 200 g tomaat
  • 25 g gemengde sla
  • ¼ avocado
  • ¼ rode ui
  • 20 g groene olijven
  • 1 tl citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Snufje chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
454 Kcal
Vet 31,3 g
Koolhydraten 8,5 g
Vezels 5,3 g
Eiwitten 32,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mediterrane salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.