Winkelwagen
Terug

Omelet met broccoli, champignons en spinazie

Fase 1
Omelet met broccoli, champignons en spinazie
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de broccoli in roosjes, de champignons in partjes, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de broccoliroosjes, kastanjechampignons en de helft van de spinazie toe en bak circa 5 minuten mee. Klop de eieren los, meng met de kookroom en breng op smaak met peper en zout. Giet het eimengsel over de groenten en bak met de deksel op de pan gaar. Maak af met de overgebleven spinazie.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 1 el kookroom light
  • 100 g broccoli
  • 100 g champignons
  • 50 g spinazie
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
345 Kcal
Vet 26,3 g
Koolhydraten 4,3 g
Vezels 6,2 g
Eiwitten 19,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omelet met broccoli, champignons en spinazie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.