Winkelwagen
Terug

Omelet met kastanjechampignons en mozzarella

Fase 2A
Omelet met kastanjechampignons en mozzarella
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de omelet met kruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en hak de knoflook fijn. Verhit de overige olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de kastanjechampignons toe en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak circa 5 minuten op middelhoog vuur. Leg de omelet op een bord en verdeel de kastanjechampignons en mozzarella hier overheen. Maak af met de kiemgroente. Breng eventueel nogmaals op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle omelet met kruiden
  • 40-50 g mozzarella light
  • 200 g kastanjechampignons
  • 10 g kiemgroente
  • ½ teentje knoflook
  • 1½ el olijfolie
  • Snufje Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
394 Kcal
Vet 22,7 g
Koolhydraten 13,0 g
Vezels 3,0 g
Eiwitten 32,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omelet met kastanjechampignons en mozzarella
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.