Pannenkoek met gebakken ei en tomaat-rucola salade
Fase 1
Pannenkoek met gebakken ei en tomaat-rucola salade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit een halve eetlepel roomboter in een anti- aanbakpan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Verhit de rest van de roomboter in een andere pan en bak een spiegelei. Maak de tomaat-rucola salade door de rucola te mengen met de tomaatjes en de honing-mosterddressing. Leg het ei op de pannenkoek, bestrooi met wat peper en zout en serveer met de salade.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
- 1 el PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing
- 1 ei
- 80 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- 20 g rucola
- 1 el roomboter
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
331 Kcal | |
Vet | 19,8 g |
Koolhydraten | 9,3 g |
Eiwitten | 27,8 g |
Schrijf uw eigen review