Winkelwagen
Terug

Pasta met asperges en frisse citroen-bieslookdressing

Fase 1
Pasta met asperges en frisse citroen-bieslookdressing
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de penne circa 15-20 minuten in een ruime hoeveelheid water en giet daarna af. Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de aspergetips en halveer ze. Besprenkel de kalkoenfilet met de olie en breng op smaak met peper en zout. Bak de kalkoenfilet circa 5 minuten. Haal de stukjes uit de pan, voeg de asperges toe en bak circa 4 minuten. Meng de mayonaise met het citroensap, water en de bieslook om de dressing te maken. Schep de penne, asperges, gebakken kalkoenfilet en de stukjes avocado voorzichtig door elkaar. Maak af met de citroen-bieslookdressing.
Tip: -
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 40-50 g kalkoenfilet, in stukjes
  • 200 g groene aspergetips
  • ¼ avocado, in stukjes
  • 0.5 el olijfolie
  • 0.5 el verse bieslook
  • 1 el mayonaise
  • Scheutje water
  • Sap van ¼ citroen
  • Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
400 Kcal
Vet 24,3 g
Koolhydraten 12,7 g
Eiwitten 29,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pasta met asperges en frisse citroen-bieslookdressing
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.