Winkelwagen
Terug

Pasta met aubergine en tomaat

Fase 2A
Pasta met aubergine en tomaat
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de aubergine in kleine stukjes, pers de knoflook en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de aubergine en tomatenblokjes toe en bak circa 10 minuten. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes en tomatenpuree toe en bak nog 5 minuten mee. Meng het aubergine-tomatenmengsel met de penne en breng op smaak met versgemalen peper.
Tip: Lekker met een eetlepel Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 100 g aubergine
  • 50 g cherrytomaatjes
  • 50 g tomatenblokjes uit blik
  • 1 el tomatenpuree
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
270 Kcal
Vet 11,7 g
Koolhydraten 15,4 g
Vezels 7,0 g
Eiwitten 23,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pasta met aubergine en tomaat
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.