Winkelwagen
Terug

Pasta met champignons, spinazie en Parmezaan

Fase 2A
Pasta met champignons, spinazie en Parmezaan
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de champignons in plakjes, snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Voeg de champignons en roomkaas light toe en bak circa 5 minuten. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en zout. Giet de penne af en meng met de groenten. Garneer met de Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 150 g champignons
  • 50 g verse spinazie
  • 2 el roomkaas kruiden light
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • 15 g ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
340 Kcal
Vet 18,7 g
Koolhydraten 8,7 g
Vezels 6,5 g
Eiwitten 32,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pasta met champignons, spinazie en Parmezaan
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.