Winkelwagen
Terug

Pasta pesto met kalfsoester

Fase 2B
Pasta pesto met kalfsoester
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de penne 10 minuten in ruim water met zout. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de kalfsoester aan weerszijden. Laat vervolgens rusten in aluminiumfolie. Verhit de overige olie in een wok en fruit de knoflook en ui aan. Giet de penne af, voeg samen met de pesto en cherrytomaten toe aan de koekenpan en bak kort op hoog vuur. Meng het citroensap erdoorheen en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de kalfsoester, basilicumblaadjes, pijnboompitten en parmezaanse kaas.
Tip: Ook lekker met beenham in plaats van kalfsoester.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 40-50 g kalfsoester in plakjes
  • 100 g cherrytomaten, gehalveerd
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 el parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 el citroensap
  • 1 el groene pesto
  • 1 el pijnboompitten
  • Verse basilicum
  • Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
591 Kcal
Vet 39,2 g
Koolhydraten 17,0 g
Vezels 6,0 g
Eiwitten 40,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pasta pesto met kalfsoester
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.