Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette

Fase 2B
Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart439 calorieën
Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten, samen met de bouillon, in een ruime hoeveelheid water. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de schijfjes courgette aan beide kanten goudbruin. Breng op smaak met wat peper, zout en wat Italiaanse kruiden. Giet de fusilli af en meng de pesto erdoorheen. Meng vervolgens met de courgette, tomaatjes, gemengde sla en de mozzarella. Maak af met de rest van de olijfolie, wat peper en zout en Italiaanse kruiden.
Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
Energie
Kcal 439 Kcal
Vet 23,5 g
Koolhydraten 10,6 g
Eiwitten 39,0 g
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 90-100 g mozzarella light (bolletjes of stukjes)
  • 100 g courgette in schijfjes
  • 7 kerstomaatjes, gehalveerd
  • Handje gemengde sla
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl (verse) pesto
  • 1 tl kruidenbouillon
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
Uw waardering