Pastasalade met tonijn
Fase 1
Pastasalade met tonijn
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm intussen een halve eetlepel olijfolie in een grillpan en bak de courgetteplakjes aan. Giet de fusilli af en voeg de tomaat, courgette, ui en knoflook toe. Meng de tonijn en rucola erdoor. Breng het geheel op smaak met de witte wijnazijn, basilicum, overige olijfolie, peper en zout.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
- 40-50g tonijn uit blik (in water)
- 100 g tomaat in partjes
- 50 g courgette in plakken
- 1 handje rucola
- ¼ rode ui, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 4 blaadjes basilicum, fijngesneden
- 1 el witte wijnazijn
- 1 teen knoflook, geperst
- Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
282 Kcal | |
Vet | 11,5 g |
Koolhydraten | 6,5 g |
Vezels | 2,6 g |
Eiwitten | 30,4 g |
Schrijf uw eigen review