Perzik-garnalensalade met avocado en tomaatjes
Fase 2A
Perzik-garnalensalade met avocado en tomaatjes
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de perzik en avocado in partjes en de cherrytomaatjes in vieren. Klop een dressing van de honing-mosterd dressing, olijfolie, het citroensap en peper en zout. Verdeel de sla, tomaatjes, garnalen, perzik en de avocado over diep bord. Besprenkel met de dressing en breng eventueel extra op smaak met versgemalen peper.
Ingrediënten
- ½ el PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing
- 150-200 g gekookte garnalen
- 100 g gemengde sla
- 100 g cherrytomaatjes
- ½ avocado
- 1 perzik
- 1 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- Versgemalen peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
486 Kcal | |
Vet | 32,3 g |
Koolhydraten | 15,7 g |
Vezels | 8,5 g |
Eiwitten | 28,1 g |
Schrijf uw eigen review