Winkelwagen
Terug

Pita met truffelkip en champignons

Fase 1
Pita met truffelkip en champignons
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet in stukjes, de champignons in kwarten, de rode ui in halve ringen en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui circa 1 minuut. Voeg de kip toe en bak rondom bruin en gaar. Voeg de champignons toe, breng op smaak met peper, zout en één theelepel truffelolie en bak 3-4 minuten mee. Maak het sausje door de Griekse yoghurt, knoflook, het limoensap en de rest van de truffelolie met elkaar te mengen. Breng op smaak met peper en zout. Rooster ondertussen het Mediterraan broodje onder de grill en snijd daarna open. Vul met de verse spinazie, kip en champignons en maak af met het sausje.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle Mediterraan broodje
  • 40-50 g kipfilet
  • 150 g kastanjechampignons
  • 10 g verse spinazie
  • 1 el rode ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • ½ tl limoensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 ½ tl truffelolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
409 Kcal
Vet 24,9 g
Koolhydraten 11,1 g
Vezels 11,3 g
Eiwitten 29,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pita met truffelkip en champignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.