Pittige scampi salade
Fase 1
Pittige scampi salade
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bak de knoflook, rode peper en garnalen ongeveer 5 minuten in 1 el olijfolie in een koekenpan. Doe de sla, tomaat en komkommer in een diep bord. Schep de warme knoflookgarnalen erop en serveer met een schijf citroen.
Tip: -
Ingrediënten
- 150 g grote garnalen
- 75 g gemengde jonge bladsla
- 1 tomaat, in schijfjes
- ¼ komkommer, in schijfjes
- 2 tenen knoflook, geperst
- 0.5 rode peper, in ringetjes
- Schijf citroen
- 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
277 Kcal | |
Vet | 13,0 g |
Koolhydraten | 5,6 g |
Eiwitten | 34,5 g |
Schrijf uw eigen review