Pittige tomatensoep met soepstengeltjes
Fase 1
Pittige tomatensoep met soepstengeltjes
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Verhit de chili olie in een pan en fruit de rode ui, knoflook en rode peper circa 3 minuten op niet al te hoog vuur. Voeg dan de stukjes tomaat en de bouillon toe en laat het geheel 15-20 minuten koken. Mix het geheel met de staafmixer tot een gladde soep. Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de grissini oregano.
Tip: Je kunt de soep nog wat romiger maken met een eetlepel roomkaas naturel light.
Ingrediënten
- 4 zakjes PowerSlim grissini oregano
- 1 liter PowerSlim kruidenbouillon
- 6 tomaten in stukjes
- 10 kleine cherrytomaatjes, gehalveerd
- 2 el chili olie (om in te bakken)
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 rode peper, heel fijn gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
269 Kcal | |
Vet | 11,8 g |
Koolhydraten | 8,6 g |
Eiwitten | 23,2 g |
Schrijf uw eigen review