Winkelwagen
Terug

Pittige tomatensoep met soepstengeltjes

Fase 1
Pittige tomatensoep met soepstengeltjes
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Verhit de chili olie in een pan en fruit de rode ui, knoflook en rode peper circa 3 minuten op niet al te hoog vuur. Voeg dan de stukjes tomaat en de bouillon toe en laat het geheel 15-20 minuten koken. Mix het geheel met de staafmixer tot een gladde soep. Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de grissini oregano.
Tip: Je kunt de soep nog wat romiger maken met een eetlepel roomkaas naturel light.
Ingrediënten
  • 4 zakjes PS. food & lifestyle grissini oregano
  • 1 liter PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 6 tomaten in stukjes
  • 10 kleine cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 el chili olie (om in te bakken)
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 rode peper, heel fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
269 Kcal
Vet 11,8 g
Koolhydraten 8,6 g
Eiwitten 23,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pittige tomatensoep met soepstengeltjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.