Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado

Fase 2A
Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado
schedule25 min. preparation
people1 Person
show_chart520 calorieën
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en smeer de portobello’s hier mee in. Leg de portobello’s met de bolle kant naar boven op een, met bakpapier beklede, bakplaat en gril ze circa 6 minuten. Prak ondertussen de avocado fijn met behulp van een vork. Leg 2 portobello’s (of 1 als je 2 grote portobello’s gebruikt) met de bolle kant naar onder en verdeel avocado, schijfjes tomaat, geitenkaas en de rucola eroverheen. Bestrooi met wat peper en zout. Garneer eventueel met de verse basilicum en dek af met de andere portobello(’s).
Tip: Vanaf fase 2B kun je de portobello’s bestrooien met wat sesamzaad.
Ingrediënten
  • 4 kleine of 2 grote portobello champignons, schoongeborsteld en steeltjes verwijderd
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 1 tomaat in schijfjes
  • Klein handje rucola
  • ½ avocado
  • 1 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Peper en zout
  • Optioneel: paar blaadjes verse basilicum
Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado
Energie
Kcal 520 Kcal
Vet 43,6 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 20,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado
Uw waardering