Winkelwagen
Terug

Quinoa met gebakken tomaat en spinazie

Fase 3
Quinoa met gebakken tomaat en spinazie
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de komkommer en aubergine in stukjes en de spinazie in reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aubergine circa 5 minuten. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak nog circa 2-3 minuten mee. Verdeel de spinazie over een diep bord en schep de quinoa daar bovenop. Maak af met de cherrytomaatjes, aubergine en komkommer. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 50 g quinoa
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 100 g aubergine
  • 50 g komkommer
  • 30 g verse spinazie
  • 1 el olijfolie
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
421 Kcal
Vet 24,2 g
Koolhydraten 36,5 g
Vezels 8,3 g
Eiwitten 10,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quinoa met gebakken tomaat en spinazie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.