Winkelwagen
Terug

Risoni met garnalen, aspergebroccoli en babymaïs

Fase 3
Risoni met garnalen, aspergebroccoli en babymaïs
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
100%
Bereiding
Bereid de risoni zoals vermeld op de verpakking. Pers de knoflook en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de knoflook aan. Voeg hier de garnalen, aspergebroccoli, babymaïs en groene asperges aan toe en maak op smaak met de sojasaus en gemberpoeder. Wok het geheel voor circa 10 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de cherrytomaatjes toe. Serveer de risoni samen met de garnalen en groenten en garneer met de sesamzaadjes.
Ingrediënten
  • 50 g PS. risoni
  • 100-150 g garnalen
  • 100 g babymaïs
  • 75 g aspergebroccoli
  • 50 g groene asperges
  • 50 g cherrytomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 tl gemberpoeder
  • 2 el sojasaus
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
513 Kcal
Vet 17,5 g
Koolhydraten 31,5 g
Vezels 22,3 g
Eiwitten 45,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Risoni met garnalen, aspergebroccoli en babymaïs
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.