Winkelwagen
Terug

Risotto met kastanjechampignons

Fase 1
Risotto met kastanjechampignons
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de sojarijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kastanjechampignons in plakjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de kastanjechampignons toe en bak circa 7 minuten mee. Zet het vuur uit en voeg de sojarijst, roomkaas en truffeltapenade toe en meng tot een risotto. Breng eventueel nog op smaak met wat peper. Schep op een bord en garneer met de rucola.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met wat Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 100 g kastanjechampignons
  • 20 g rucola
  • ½ tl truffeltapenade
  • 1 ½ el roomkaas light
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
323 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 12,7 g
Vezels 5,5 g
Eiwitten 35,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Risotto met kastanjechampignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.