Winkelwagen
Terug

Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette

Fase 2B
Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
100%
Bereiding
Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.
Ingrediënten
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 200 g gekookte rode bieten in stukjes
  • Handje rucola
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1½ el olijfolie
  • ¼ tl mosterd
  • ½ tl citoensap
  • ¼ tl azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
494 Kcal
Vet 40,5 g
Koolhydraten 11,2 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.