Winkelwagen
Terug

Roerbakschotel met varkensfilet

Fase 2A
Roerbakschotel met varkensfilet
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.

Bereiding
Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.
Ingrediënten
  • 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
  • 150 g champignons in stukjes
  • 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
  • 50 g hamblokjes
  • ½ ui, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sambal Oelek
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
399 Kcal
Vet 18,2 g
Koolhydraten 13,1 g
Eiwitten 40,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roerbakschotel met varkensfilet
Uw waardering