Roggebrood met zoute haring
Fase 2C
Roggebrood met zoute haring
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de mierikswortel en het citroensap door de Griekse yoghurt en besmeer hiermee het roggebrood. Beleg het brood met wat schijfjes appel, haring, uienringen en garneer met verse dille.
Ingrediënten
- 1-2 sneetjes roggebrood
- 2 zoute haringen
- 2 flinke eetlepels Griekse yoghurt 5% vet
- 1 tl citroensap
- 1 tl geraspte mierikswortel
- ½ appel, in hele dunne schijfjes
- ¼ kleine rode ui, in ringen
- Verse dille
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
368 Kcal | |
Vet | 13,9 g |
Koolhydraten | 31,9 g |
Eiwitten | 25,4 g |
Schrijf uw eigen review