Romige rijst met aubergine

Fase 1
Romige rijst met aubergine
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart270 calorieën
Kook de rijst circa 15 minuten in een ruime hoeveelheid water met een beetje kruidenbouillon. Dep de blokjes aubergine goed droog. Verhit de kokosolie in een wokpan en fruit de ui en de knoflook even kort aan. Voeg de stukjes aubergine toe en roerbak circa 5 minuten. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Giet de rijst af, voeg toe aan de wokpan en meng met de aubergine. Zet het vuur uit en voeg de koriander en de kruidenkaas toe. Roer goed door elkaar en serveer direct.
Romige rijst met aubergine
Energie
Kcal 270 Kcal
Vet 9,0 g
Koolhydraten 13,3 g
Eiwitten 33,2 g
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
  • 2 el roomkaas kruiden light
  • 100 g aubergine in blokjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • ½ teen knoflook, geperst
  • ½ el kokosolie
  • 1 el verse koriander, grof gehakt
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige rijst met aubergine
Uw waardering