Winkelwagen
Terug

Romige spaghetti met kabeljauw

Fase 1
Romige spaghetti met kabeljauw
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes en hak de knoflook fijn. Breng de kabeljauw op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan, fruit de knoflook en bak de kabeljauw gaar. Voeg de laatste twee minuten de cherrytomaatjes toe. Giet de spaghetti af, maar bewaar wat kookvocht. Meng de spaghetti met de kookroom en chilipoeder en voeg eventueel wat extra kookvocht toe om het geheel wat romiger te maken. Schep de spaghetti op een bord en verdeel hier de kabeljauw en cherrytomaatjes overheen. Garneer met de peterselie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 40-50 g kabeljauw
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 1 ½ el kookroom light
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 takje verse peterselie
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Snufje chilipoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
320 Kcal
Vet 14,1 g
Koolhydraten 12,5 g
Vezels 25,0 g
Eiwitten 23,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige spaghetti met kabeljauw
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.