Winkelwagen
Terug

Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten

Fase 2B
Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Leg de rucola op een bord en verdeel de komkommer, partjes vijg en de pecannoten eroverheen. Verbrokkel vervolgens de geitenkaas over de salade en besprenkel met de balsamicoazijn.
Ingrediënten
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 50 g rucola
  • ¼ komkommer in stukjes
  • 1 verse vijg in partjes
  • 5 pecannoten, geroosterd
  • 1 el balsamicoazijn
Voedingswaarde per persoon
Energie
401 Kcal
Vet 29,6 g
Koolhydraten 14,3 g
Eiwitten 17,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.