Rucolasalade met garnalen, tomaat en avocado
Fase 1
Rucolasalade met garnalen, tomaat en avocado
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen en de rode peper circa 5 minuten totdat de garnalen roze kleuren en niet meer doorschijnend zijn. Breng op smaak met peper en zout. Doe de rucola op een bord en verdeel de garnalen (samen met de olie en de rode peper), tomaatjes en de avocado eroverheen.
Tip: Lekker met PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing.
Ingrediënten
- 150-200 g garnalen
- 50 g rucola
- 5 kerstomaatjes, gehalveerd
- ½ avocado in stukjes
- ½ rode peper, heel fijngesneden
- 1 el olijfolie
- Peper
- Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
382 Kcal | |
Vet | 22,7 g |
Koolhydraten | 6,9 g |
Eiwitten | 34,4 g |
Schrijf uw eigen review