Winkelwagen
Terug

Salade de magret de canard à l’orange

Fase 3
Salade de magret de canard à l’orange
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd het vet van de eendenborstfilet 2 x diagonaal in zodat een ruitpatroon ontstaat. Verwarm een el olie in een koekenpan en bak de eendenborstfilet op de vetkant, ongeveer 4-5 minuten. Draai om en bak nogmaals circa 4-5 minuten. Laat vervolgens rusten en snijd daarna in dunne plakjes. Doe de olijfolie, sinaasappelsap en citroensap in de shaker, schud deze tot alle ingrediënten goed gemengd zijn. Meng de sla met de dressing en verdeel de tomaat, olijven, sinaasappelpartjes en de eend over de salade.
Ingrediënten
  • 125-150 g eendenborstfilet
  • 50 g batavia sla
  • 50 g waterkers
  • 1 trostomaat, in partjes
  • 10 olijven, gehalveerd
  • ½ sinaasappel, in partjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el sinaasappelsap
  • 1 el citroensap
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
370 Kcal
Vet 25,8 g
Koolhydraten 10,5 g
Eiwitten 24,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade de magret de canard à l’orange
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.