Winkelwagen
Terug

Salade met appel, bleekselderij en kip

Fase 2B
Salade met appel, bleekselderij en kip
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kipfilet in reepjes, de bleekselderij in maantjes, de appel in plakjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stukjes kip met de sambal oelek en het paprikapoeder goudbruin en gaar. Meng ondertussen de knoflook, Griekse yoghurt en crème fraîche tot een dressing en breng op smaak met peper en zout. Vul een diep bord met de ijsbergsla, bleekselderij, appel en kip. Besprenkel met de dressing en maak af met het sesam- en mosterdzaad. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 el crème fraîche light
  • 75 g bleekselderij
  • 75 g ijsbergsla
  • ½ appel
  • ½ teentje knoflook
  • ½ tl sambal oelek
  • 1 el olijfolie
  • Snufje sesamzaad
  • Snufje mosterdzaad
  • Snufje paprikapoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
390 Kcal
Vet 23,4 g
Koolhydraten 14,0 g
Vezels 3,4 g
Eiwitten 29,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade met appel, bleekselderij en kip
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.