Bereiding
Kook de haricots verts in 5 minuten beetgaar, spoel af met koud water. Maak in een klein kommetje de dressing van rode wijnazijn, olie, 1 theelepel water, zoetstof, peper en zout. Meng alle groenten met de dressing in een kom goed door elkaar. Verdeel de tonijn, ansjovis en plakjes ei over de sla.
Ingrediënten
- ½ Hollandse kropsla in stukjes
- ¼ komkommer, in schijfjes
- 1 schaalje haricots verts
- ½ rode ui, in ringen
- 100 g tonijn uit blik op water
- 1 gekookt ei, in plakjes
- 3 ansjovisjes, uit blik
- 1 tl rode wijnazijn
- 1 el olie
- 1 el zoetstof
- Zout
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
312 Kcal | |
Vet | 16,0 g |
Koolhydraten | 6,0 g |
Eiwitten | 36,0 g |
Schrijf uw eigen review