Winkelwagen
Terug

Salade Niçoise

Fase 2A
Salade Niçoise
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de haricots verts in 5 minuten beetgaar, spoel af met koud water. Maak in een klein kommetje de dressing van rode wijnazijn, olie, 1 theelepel water, zoetstof, peper en zout. Meng alle groenten met de dressing in een kom goed door elkaar. Verdeel de tonijn, ansjovis en plakjes ei over de sla.
Ingrediënten
  • ½ Hollandse kropsla in stukjes
  • ¼ komkommer, in schijfjes
  • 1 schaalje haricots verts
  • ½ rode ui, in ringen
  • 100 g tonijn uit blik op water
  • 1 gekookt ei, in plakjes
  • 3 ansjovisjes, uit blik
  • 1 tl rode wijnazijn
  • 1 el olie
  • 1 el zoetstof
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
312 Kcal
Vet 16,0 g
Koolhydraten 6,0 g
Eiwitten 36,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade Niçoise
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.