Winkelwagen
Terug

Salade zeevruchten

Fase 1
Salade zeevruchten
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Fruit de knoflook in een koekenpan kort in 1 el olijfolie. Voeg de gamba’s toe en bak deze tot ze roze kleuren. Leg de sla met de uiringen, komkommer- en tomatenschijfjes op een bord en verdeel de verschillende vissoorten over de sla. Maak een dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap, bieslook, dille en peper en zout en besprenkel de salade hiermee.
Ingrediënten
  • ½ rode ui, in halve ringen
  • ¼ komkommer, in schijfjes
  • ½ tomaat, in parten
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 50 g gamba's
  • 50 g tonijn uit blik op water
  • 50 g Hollandse garnalen
  • 50 g sla
  • Paar takjes dille, fijngehakt
  • Paar takjes bieslook, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
Voedingswaarde per persoon
Energie
342 Kcal
Vet 22,3 g
Koolhydraten 4,7 g
Eiwitten 30,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salade zeevruchten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.