Winkelwagen
Terug

Seafood Curry

Fase 3
Seafood Curry
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pureer de ui en gember samen tot puree. Verhit de olie in een pan, voeg de garam marsala toe en de gember-ui puree toe. Voeg de resterende ingrediënten toe, behalve de chilipeper en de tomaat. Voeg na 1 minuut de chilipeper toe en bak nog een minuut, voeg dan de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout. Breng de saus aan de kook, voeg de vis en zeevruchten toe en laat het geheel een minuut of vijf zachtjes doorkoken. Serveer de rijst met de curry.
Ingrediënten
  • 150-200 g vis en zeevruchten (mosselen, witvis, zalm, garnalen)
  • 2 el gekookte zilvervlies rijst
Saus
  • ½ ui
  • 2 cm gember, geraspt
  • 2 el olie
  • 1 tl kippenbouillonpoeder
  • ½ tl garam marsala
  • ¾ rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 100 g tomaten, in blokjes
  • 1 el koriander
  • 50 g prei
Voedingswaarde per persoon
Energie
578 Kcal
Vet 28,2 g
Koolhydraten 42,8 g
Eiwitten 35,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Seafood Curry
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.