Winkelwagen
Terug

Spaanse tortilla

Fase 3
Spaanse tortilla
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Klop in een kom de eieren los met een vork en voeg de knoflook, kaas en olijven toe. Roer goed door. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de ui glazig, voeg de paprika en krieltjes toe en bak 3 minuten omscheppend bruin. Voeg het eimengsel toe aan de pan en laat circa 15 minuten bakken op laag vuur. Is de bovenkant niet gaar en de onderkant bruin? Keer de omelet dan om met een bord en bak nog enkele minuten aan de andere kant voor een mooie bruine kleur. Vul aan met een schaaltje rauwkost.
Tip: Ook koud lekker.
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • 5 gekookte krielaardappeltjes, in plakjes
  • ½ rode paprika, in blokjes
  • 1 ui, fijn gesneden
  • 1 teen knoflook, fijn gesneden
  • 2 el olijven, in plakjes
  • 2 el geraspte kaas 20+
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
468 Kcal
Vet 27,0 g
Koolhydraten 31,2 g
Eiwitten 25,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaanse tortilla
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.