Winkelwagen
Terug

Spaghetti carbonara met pompoen

Fase 3
Spaghetti carbonara met pompoen
schedule30 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Schil en snijd de pompoen in blokjes van circa 1 cm en pers de knoflook. Verdeel de pompoenblokjes over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Besprenkel met 1 el olijfolie, breng op smaak met peper en zout en hussel goed door elkaar. Zet voor circa 20-25 minuten in de oven en schep halverwege om. Verhit overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook en magere spekreepjes circa 5-6 minuten. Schenk de kookroom erbij en laat kort inkoken. Voeg de spaghetti en pompoenblokjes toe en garneer met de Parmezaanse kaas en platte peterselie.
Ingrediënten
  • 60 g volkoren spaghetti
  • 30 g magere spekreepjes
  • 150 g pompoen
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 2 el kookroom light
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ½ el olijfolie
  • 5 g platte peterselie
Voedingswaarde per persoon
Energie
594 Kcal
Vet 34,1 g
Koolhydraten 42,8 g
Vezels 6,2 g
Eiwitten 25,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti carbonara met pompoen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.