Winkelwagen
Terug

Spaghetti met avocadopesto en tomaatjes

Fase 1
Spaghetti met avocadopesto en tomaatjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
60%
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Snijd de avocado in stukjes en zet ¼ apart. Doe de knoflook, avocado en de basilicum in de keukenmachine. Zet aan en voeg beetje bij beetje de olijfolie toe om er een romig geheel van te maken. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de tomaatjes in stukjes. Meng de spaghetti met de avocadopesto, stukjes avocado, tomaat en de rucola.
Tip: Vanaf fase 2 lekker met wat Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 90 g trostomaten
  • 10 g rucola
  • ¾ avocado
  • 1 el olijfolie
  • ½ teentje knoflook
  • Handje verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Extra
  • Keukenmachine
Voedingswaarde per persoon
Energie
527 Kcal
Vet 37,9 g
Koolhydraten 12,9 g
Vezels 29,9 g
Eiwitten 18,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti met avocadopesto en tomaatjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.