Winkelwagen
Terug

Spaghetti met garnalen en aubergine

Fase 2B
Spaghetti met garnalen en aubergine
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de knoflook, halveer de cherrytomaatjes en snijd de aubergine in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Breng de aubergine op smaak met peper en oregano en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens de garnalen toe en bak nogmaals 5 minuten mee. Giet de spaghetti af en meng met de pesto. Verdeel de groenten en garnalen over de spaghetti en verbrokkel de geitenkaas hier overheen. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 40-50 g garnalen
  • 3 tl geitenkaas
  • 100 g cherrytomaatjes
  • 100 g aubergine
  • ½ el pesto
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • Snufje oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
395 Kcal
Vet 18,8 g
Koolhydraten 15,4 g
Vezels 27,1 g
Eiwitten 27,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti met garnalen en aubergine
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.