Winkelwagen
Terug

Spaghetti met zeevruchten en tomaten

Fase 1
Spaghetti met zeevruchten en tomaten
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook en de rode peper zeer fijn. Halveer de trostomaatjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui, knoflook en de rode peper aan. Voeg de tomaat toe, bak even mee en blus af met de witte wijn. Voeg de kookroom toe en laat even meekoken. Voeg daarna de garnalen en de mosselen toe en bak totdat de garnalen gaar zijn. Breng op smaak met de versgemalen peper en zeezout. Serveer de zeevruchten over op? de spaghetti.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spaghetti
  • 20-25 g garnalen
  • 20-25 g gekookte mosselen
  • 1 el kookroom light
  • 100 g trostomaatjes
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • ¼ rode peper
  • 20 ml droge witte wijn
  • 1 el olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zeezout
Voedingswaarde per persoon
Energie
346 Kcal
Vet 14,1 g
Koolhydraten 14,9 g
Vezels 25,0 g
Eiwitten 24,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spaghetti met zeevruchten en tomaten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.