Winkelwagen
Terug

Spitskoolsalade met gerookte makreel

Fase 1
Spitskoolsalade met gerookte makreel
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
80%
Bereiding
Maak een dressing door de magere kwark, mosterd, citroensap, olijfolie, zout en peper goed met elkaar te mengen. Voeg de spitskool, lente-ui en de knoflook toe en roer alles even goed door elkaar. De salade wordt het lekkerst als je deze circa 1 uur afgedekt in de koelkast laat staan. Serveer met de gerookte makreel en breng eventueel nog wat extra op smaak met wat zout en peper.
Ingrediënten
  • 150-200 g gerookte (peper) makreel
  • 100 g spitskool
  • 1 stengel lente-ui in ringen
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 tl sterke mosterd
  • 1 tl citroensap
  • 1 el magere kwark
  • ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
566 Kcal
Vet 42,7 g
Koolhydraten 7,1 g
Eiwitten 36,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spitskoolsalade met gerookte makreel
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.