Winkelwagen
Terug

Sterravioli met romige bospaddenstoelen

Fase 1
Sterravioli met romige bospaddenstoelen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de lasagnebladen gaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak de bospaddenstoelen goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de roomkaas en de truffeltapenade toe en roer goed door. Steek met behulp van een stersteker sterren uit de lasagne. Snijd de lasagne die je over hebt in kleine stukjes en meng met de bospaddenstoelen. Verdeel de sterren over een bord en leg de basilicum, romige bospaddenstoelen en de tomaatjes in het midden. Maak af met de lente-ui.
Ingredi├źnten
  • 4 PS. food & lifestyle lasagnebladen
  • 300 g bospaddenstoelen (of kastanjechampignons) in kwarten
  • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 lente-ui in ringen
  • 2 el roomkaas light
  • 1 el truffeltapenade
  • 1 el olijfolie
  • 10 g verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sterravioli met romige bospaddenstoelen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.