Stoofvlees met rode kool

Fase 1
Stoofvlees met rode kool
schedule160 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart321 calorieën
star_rate4/5 sterren
Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.
Tip: Vanaf fase 2b mag je stukjes appel aan de rodekool toevoegen.
Voedingswaarde per persoon
Energie
Kcal 321 Kcal
Vet 21,4 g
Koolhydraten 3,1 g
Eiwitten 26,2 g
Ingrediënten
  • 120-150 g mager runderstoofvlees
  • 100 g verse rode kool, fijngesneden
  • 1 el olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 1 el (vloeibare) zoetstof
  • 1 tl kaneel
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stoofvlees met rode kool
Uw waardering