Winkelwagen
Terug

Sushi bowl met risoni, zalm en avocado

Fase 3
Sushi bowl met risoni, zalm en avocado
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de risoni zoals vermeld op de verpakking en laat afkoelen. Snijd de rauwe zalm, avocado en komkommer in blokjes en knip het norivel in stukjes. Schep de afgekoelde risoni in een kom en verdeel hierover de zalm, avocado en komkommer. Garneer met de stukjes nori, de plakjes ingelegde gember en de sesamzaadjes. Besprenkel met de sojasaus.
Tip: Liever geen rauwe vis? Verhit dan de zalm in een pan met wat olijfolie.
Ingrediënten
  • 50 g PS. risoni
  • 120 g zalm
  • 100 g komkommer
  • ½ avocado
  • 2 el ingelegde gember
  • ½ norivel
  • 1 tl sesamzaad
  • 1 el sojasaus
Voedingswaarde per persoon
Energie
630 Kcal
Vet 35,8 g
Koolhydraten 19,9 g
Vezels 19,9 g
Eiwitten 46,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sushi bowl met risoni, zalm en avocado
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.