Winkelwagen
Terug

Tagliatelle van koolraap met zalm

Fase 2A
Tagliatelle van koolraap met zalm
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
100%
Bereiding
Kook de koolraap tagliatelle gaar in circa 2-3 minuten. Snipper de sjalot, pers de knoflook en hak de peterselie grof. Snijd de zalm in stukjes. Verhit de roomboter in een pan en fruit de sjalot en de knoflook aan. Voeg de zalm toe, breng op smaak met peper en zout en bak totdat de zalm aan de buitenkant lichtroze begint te kleuren. Voeg de tagliatelle samen met de kookroom en het citroensap toe aan de zalm en warm een minuutje door. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Garneer met de verse peterselie.
Tip: De koolraap tagliatelle is verkrijgbaar bij de Albert Heijn, maar kun je ook zelf makkelijk maken. Schil een koolraap, snijd het in schijfjes en schaaf met een dunschiller slierten.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 200 g koolraap tagliatelle
  • ½ sjalot
  • ½ teentje knoflook
  • 2 tl roomboter
  • 2 el kookroom light
  • ½ el citroensap
  • 5 g verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
357 Kcal
Vet 18,1 g
Koolhydraten 8,2 g
Vezels 2,3 g
Eiwitten 37,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tagliatelle van koolraap met zalm
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.