Winkelwagen
Terug

Tomaat-kabeljauw ovenschotel

Fase 1
Tomaat-kabeljauw ovenschotel
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 2 personen
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in. Snijd de tomaten in grove stukken, pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Verdeel de kabeljauwfilets en tomaten over de ovenschaal. Meng de olijfolie met de knoflook, gedroogde kruiden, peper en zout. Besprenkel de kabeljauwfilets en tomaten met het oliemengsel en schep door elkaar. Garneer met de peterselie en leg de schijfjes citroen op de kabeljauwfilets. Zet de ovenschaal voor circa 15-20 minuten in de oven tot de vis gaar is. Schep de tomaten halverwege om.
Tip: Ook lekker met roodbaars of zalmfilet.
Ingrediënten
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 400 g tomaat
  • 1 teentje knoflook
  • 2 schijfjes citroen
  • 3 el olijfolie
  • 2 takjes verse peterselie
  • Snufje chilivlokken
  • Snufje gedroogde tijm
  • Snufje gemalen komijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
291 Kcal
Vet 16,7 g
Koolhydraten 6,3 g
Vezels 2,8 g
Eiwitten 27,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tomaat-kabeljauw ovenschotel
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.