Winkelwagen
Terug

Tonijnsalade met rijst, tomaat en komkommer

Fase 1
Tonijnsalade met rijst, tomaat en komkommer
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
80%
Bereiding
Kook de rijst circa 15 minuten in een ruime hoeveelheid water met eventueel een beetje zout. Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, het citroensap en wat peper en zout. Giet de rijst af en laat even afkoelen. Doe deze in een kom en meng met de tonijn, tomaat, komkommer en rode ui. Besprenkel de salade met de dressing en garneer met de verse peterselie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle sojarijst
  • 40-50 g tonijn uit blik in water
  • 1 tomaat in stukjes
  • 100 g komkommer in stukjes
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl vers citroensap
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
332 Kcal
Vet 12,6 g
Koolhydraten 12,5 g
Eiwitten 41,5 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tonijnsalade met rijst, tomaat en komkommer
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.