Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw

Fase 1
Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
schedule20 min. preparation
people1 Person
show_chart226 calorieën
Kook of stoom de bloemkool beetgaar in circa 5-6 minuten. Verhit de roomboter in een pannetje en bak de kabeljauw circa 3 minuten per kant. Kruid met peper en zout. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng vervolgens met de truffelolie en serveer met de kabeljauw en de bloemkool.
Tip: Vanaf fase 2b kun je de aardappelpuree nog lekkerder maken met een eetlepel geroosterde hazelnoten en/of amandelen.
Ingrediënten
  • 1 zakje PowerSlim aardappelpuree
  • 40-50 g kabeljauwfilet
  • 100 g bloemkool
  • 1 tl roomboter
  • ½-1 tl truffelolie
  • Peper
  • Zout
Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
Energie
Kcal 226 Kcal
Vet 7,8 g
Koolhydraten 8,0 g
Eiwitten 29,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Truffel-aardappelpuree met gebakken kabeljauw
Uw waardering