Winkelwagen
Terug

Vanille-aardbei cheesecake

Fase 1
Vanille-aardbei cheesecake
schedule150 min. bereiden
peopleVoor 5 personen
Bereiding
Zorg dat de gelatine klaar is voor gebruik (volg de aanwijzingen op de verpakking). Bekleed de springvorm met bakpapier. Maal de wafels fijn in de keukenmachine en meng met de gesmolten roomboter. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Meng vervolgens de inhoud van het zakje dessert aardbei met de kwark en gelatine. Schep het mengsel bovenop de koekbodem in de springvorm. Laat de cheesecake minimaal 2 uur rusten in de koelkast. Maal de biscuitjes fijn en garneer de cheesecake hiermee. Let op! Dit is een nagerecht voor speciale gelegenheden en feestdagen.
Tip: Vanaf fase 2A lekker met wat verse aardbeien!
Ingrediënten
  • 2 zakjes PS. food & lifestyle wafels vanille
  • 1 zakje PS. food & lifestyle dessert aardbei
  • 1 zakje PS. food & lifestyle boter vanille biscuits
  • 300 g magere kwark
  • 3 gelatineblaadjes
  • 20 g gesmolten roomboter
Extra
  • Blender of keukenmachine
  • Springvorm Ø 20 cm
Voedingswaarde per persoon
Energie
171 Kcal
Vet 7,8 g
Koolhydraten 6,8 g
Vezels 1,6 g
Eiwitten 17,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vanille-aardbei cheesecake
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.