Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel

Fase 2A
Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart465 calorieën
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen. Maak de dressing door de balsamicoazijn, olijfolie en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Verdeel de rest van de ingrediënten in een diep bord en besprenkel de venkelsalade met de dressing.
Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
Energie
Kcal 465 Kcal
Vet 24,9 g
Koolhydraten 13,4 g
Eiwitten 44,7 g
Ingrediënten
  • 120-150 g gerookte kipfilet in stukjes
  • 50 g snijbiet
  • 5 radijsjes in plakjes
  • ½ venkelknol in plakjes
  • ½ appel in plakjes
  • 15 g walnoten, grof gehakt
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
Uw waardering