Winkelwagen
Terug

Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel

Fase 2A
Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en laat vervolgens afkoelen. Maak de dressing door de balsamicoazijn, olijfolie en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Verdeel de rest van de ingrediënten in een diep bord en besprenkel de venkelsalade met de dressing.
Ingrediënten
  • 120-150 g gerookte kipfilet in stukjes
  • 50 g snijbiet
  • 5 radijsjes in plakjes
  • ½ venkelknol in plakjes
  • ½ appel in plakjes
  • 15 g walnoten, grof gehakt
  • 1 el olijfolie
  • ½ el balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
465 Kcal
Vet 24,9 g
Koolhydraten 13,4 g
Vezels 5,9 g
Eiwitten 44,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Venkelsalade met gerookte kipfilet, radijsjes en appel
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.