Winkelwagen
Terug

Visstoofpotje

Fase 1
Visstoofpotje
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de kabeljauwfilet, tomaat en courgette in stukjes. Pers de knoflook, snijd de bosui in ringen en hak de peterselie fijn. Pureer de tomaten, samen met de knoflook en de Italiaanse kruiden, met de staafmixer tot een tomatensaus. Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette en de helft van de lente-ui circa 3 minuten. Voeg de tomatensaus en de stukjes kabeljauw toe en laat met de deksel op de pan circa 5-7 minuten garen. Schep halverwege voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met de peterselie en rest van de bosui.
Ingrediënten
  • 150-200 g kabeljauwfilet
  • 100 g tomaten
  • 50 g courgette
  • ½ bosui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • ½ tl Italiaanse kruiden
  • 1 el verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Extra:
  • Staafmixer
Voedingswaarde per persoon
Energie
256 Kcal
Vet 11,5 g
Koolhydraten 8,2 g
Vezels 2,4 g
Eiwitten 28,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Visstoofpotje
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.