Bereiding
Pureer de tonijn samen met de mayonaise, ansjovisfilet en de helft van de kappertjes tot een gladde saus. Breng deze op smaak met de citroensap en zout en peper. Leg de plakjes kalfsfricandeau op een bord. Doe de tonnato-saus hier overheen. Garneer met de peterselie en de rest van de kappertjes. Breng op smaak met wat peper.
Tip: Lekker met witte asperges.
Ingrediënten
- 5 plakjes kalfsfricandeau
- 45 g tonijn op basis van olijfolie, uitgelekt
- 1 el mayonaise
- 1 el kappertjes
- 1 ansjovisfilet
- 1 tl vers citroensap
- 1 takje bladpeterselie, fijngesneden
- Zout
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
265 Kcal | |
Vet | 14,3 g |
Koolhydraten | 1,3 g |
Eiwitten | 32,4 g |
Schrijf uw eigen review